30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
2 Jaar garantie

Praktisch en hygienisch leven begint bij de steelstofzuiger

  • Geplaatst op
  • Door Camille Verstegen
  • 0
Praktisch en hygienisch leven begint bij de steelstofzuiger

Heb jij ook altijd last van die lange kabel of dat lompe statief van je stofzuiger? Neemt jouw stofzuiger zo veel plek in beslag wanneer je de stofzuiger opruimt? Dan is dit de oplossing!

Nooit meer last van die rot kabel aan je klassieke stofzuiger

Ken je dat? Ben je aan het stofzuigen kom je weer niet bij bepaalde plekjes omdat de kabel te kort is van je stofzuiger of weereens ergens blijft hangen. Telkens die lompe klassieke stofzuiger overaal heen tillen is frustrerend en daar is aan gedacht :) De steelstofzuiger is in het leven gebracht om mede de moeilijkheden met die kabel te vermijden. Deze stofzuiger is voorzien van een accu en praktisch in gebruik (zie onderstaande afbeelding), hierdoor kun je het hele huis stofzuigen zonder dat je rekening hoeft te houden met die lange kabel die overal blijft hangen en waar telkens weer een nieuw stopcontact voor gezocht moet worden..

Eindelijke bij die plekjes komen zonder al je meubels te verplaatsen

Waar de klassieke stofzuiger een beperkte zuigafstand heeft omdat de slang vast zit aan een groot en lomp statief, kun je met de steelstofzuiger haast overal bij!
Comfortabel wanneer je de moeilijk te bereiken plekjes ook echt schoon wilt houden, zoals ver onder de bank. Er zijn ook verschillende type steelstofzuigers ontworpen voor verschillende materialen, zo bestaan er steelstofzuigers die bijvoorbeeld extra goed zijn voor het schoonhouden van dierenharen,houten vloeren, tapijt of vloerbedekking. Al deze verschillende varianten hebben wij gevonden op: https://www.bestestofzuigers.nl/steelstofzuiger/.
Voor het beste advies en de meest bijpassende stofzuiger is dit het juiste adres.

Laat geen kruimelsporen achter

 
Verschillende steelstofzuigers hebben een geintergreerde kruimelzuiger, ideaal voor in de keuken of uiteraard het tapijt. Hierdoor hoef je niet talloze keren over een plek te gaan willen ook de kriumels goed opgezogen worden.

 

Praktisch op te bergen

 

De klassieke stofzuiger neemt een groot deel in van je opslagruimte, omdat dit niet altijd fijn is hebben de ontwerpers van de steelstofzuiger ook hieraan gedacht. Met het langwerpige model is de steelstofzuiger praktisch op te bergen haast overal in huis en kost dit geen waardevolle bergingsruimte, ideaal!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Within 30 days

2 Jaar garantie

Snelle levering

3 dagen voor standaardpakketten. 8 dagen voor grotere leveringen