30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
2 jaar garantie

Privacy Policy

Privacy beleid Thuisplanet In één oogopslag


Wij geven u een “planet” aan keuzes in mooie huis- en tuinartikelen voor een passende prijs. Om u goed van dienst te zijn met ons productaanbod, de prijs hiervan en de service die we u bieden hebben we in sommige gevallen informatie nodig. We verzamelen informatie met een reden en daar willen we u graag over informeren omdat wij uw privacy respecteren. Hieronder leggen we netjes uit wat we met uw gegevens doen zodat u duidelijk kunt inzien wat wij met uw gegevens doen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

De huidige op de website beschikbare versie van het privacy beleid is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

We vinden het belangrijk dat u het volgende van ons weet:

  • We verzamelen gegevens om uw winkelervaring bij Thuisplanet goed op u af te stemmen en hier zijn we duidelijk over.
  • We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van u verzamelen en waarom we dit doen.
  • We wisselen u gegevens alleen met derde partijen uit als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het bezorgen van uw bestelling.
  • We respecteren uw volledige controle over uw gegevens. Daarom kunt u altijd aangeven dat u niet langer toestemming geeft om uw gegevens door ons te laten verwerken.
  • De manier waarop wij met uw gegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens de Europese wet.

 

Welke gegevens verzamelt Thuisplanet van u?

 

  • Als u een Thuisplanet-account hebt, verzamelen we uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en eventueel ook uw telefoonnummer (ook wel NAW-gegevens).
  • Uw Thuisplanet account bevat daarnaast ook informatie over wanneer u een aankoop doet bij Thuisplanet of thuisplanet.nl bezoekt.
  • Wanneer u Thuisplanet.nl bezoekt, plaatsen wij tracking cookies op het apparaat waarmee u ons hebt bezocht (mobiel, tablet, laptop of desktop). Met deze cookies volgen wij uw acties op onze site. U blijft hierbij anoniem tenzij u uw gegevens achter laat, waarvoor wij uw toestemming vragen deze gegevens te gebruiken.
  • Wanneer u aankopen doet op www.thuisplanet.nl en met creditcard, Visa, Mastercard of paypal betaalt, dan bestaat de kans dat we een fraudecheck uitvoeren.

 

Wilt u meer weten, over waar uw gegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen of bij wie u moet zijn om u gegevens te wissen? In artikel 9.4 leest u over de verwerking van uw persoonsgegevens en in artikel 11.2 leest u over het wissen van persoonsgegevens.

 

Verantwoordelijk voor dit privacybeleid:
Thuisplanet, gevestigd te Hoevensestraat 1, 6595ME Ottersum, kvk-nummer; 73141755

 

Artikel 1: Wettelijke bepalingen

 

  1. Website (hierna ook “De website”): www.thuisplanet.nl
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (hierna ook “de beheerder”): Thuisplanet, gevestigd te Hoevensestraat 1, 6595ME Ottersum, ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel met nummer: 73141755

 

Artikel 2: Toegang tot de website

 

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

 

Artikel 3: De content van de website

 

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

Links naar andere websites:

Op thuisplanet.nl staan een aantal links naar websites van onze partners. Als u daarop klikt, wordt de website van die partner geopend. Zodra u op de website van een van onze partners bent, is het privacy beleid van die partner van toepassing.

 

Artikel 4: Het beheer van de website

 

Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

  1. de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website
  2. alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
  3. de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren

 

Artikel 5: Verantwoordelijkheden

 

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is.

De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:

  • vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet
  • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.

Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

 

Artikel 6: Het verzamelen van gegevens

 

Uw gegevens worden verzameld door Thuisplanet. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over de geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen.

 

Artikel 7: Diensten

 

Wij delen uw gegevens waar nodig met externe dienstverleners, omdat zij de dienst voor ons uitvoeren. Zo heeft de transportservice bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om de producten bij u af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende dienst uit te voeren. Ze mogen jouw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

De gegevens over uw aankoop bewaren we ook om eventuele vragen of klachten over het product of de dienst te kunnen beantwoorden.

We gebruiken aankoopgegevens om beter inzicht te krijgen in onze klanten en de manier waarop ze winkelen. Dit doen we om het aanbod in onze winkel te verbeteren. De gegevens voor deze analyses bewaren we zolang uw account bij Thuisplanet actief is en uw gegevens bestemd zijn historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden. Wanneer uw gegevens niet langer noodzakelijk zijn voor deze doeleinden, dan vernietigen wij de betreffende gegevens.

 

1.     Online Bestellen

Als u online een aankoop doet, worden uw transactiegegevens geregistreerd om de betaling te voltooien. We zijn het belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Voor het afleveren van uw product hebben we uw adresgegevens, uw e-mailadres nodig. Uw telefoonnummer is wenselijk. Wij gebruiken deze gegevens ook om u op de hoogte te houden van uw levering. We bewaren uw gegevens zolang u een account bij ons heeft of bij beëindiging hiervan tot een jaar na uw bestelling. Deze gegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners. Zo heeft de transportservice bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om de producten bij u af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

De gegevens over uw aankoop bewaren we ook om eventuele vragen over garantie, klachten of andere vragen over het product te kunnen beantwoorden. We bewaren de gegevens zolang de garantie duurt, met een minimum van vijf jaar. We gebruiken gegevens ook om beter inzicht te krijgen in onze klanten en de manier waarop ze online winkelen. Dit doen we om het aanbod in onze online winkel te verbeteren. De gegevens voor deze analyses bewaren we twee jaar.

We koppelen uw aankoopgegevens aan uw Thuisplanet-account zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Hierdoor hoeft u uw gegevens niet opnieuw in te voeren, kunnen wij u helpen met uw vragen en kunnen wij onze webshop verbeteren.

 

2.    Verlanglijstje

Iets moois gezien, maar nog onzeker over uw keus? Zet het snel op uw Thuisplanet verlanglijstje. Bent u klaar? Dan kunt u kiezen uit uw interesses. Uw verlanglijstje wordt bewaard zolang het account of profiel actief is of totdat u de producten zelf weer verwijdert.

 

3.     Deelnemen aan een actie

Regelmatig vinden er Thuisplanet-acties plaats. Organisatorisch is het voor ons dan van belang om te weten wie er deelnemen. Bovendien kunnen we u zo van informatie voorzien of contact met u opnemen als u een van de gelukkigen bent die bijvoorbeeld een prijs wint. Daarnaast kan het voor ons ook erg interessant zijn om te achterhalen of er tijdens of na een actie bijvoorbeeld meer producten zijn verkocht, of welk type klant op de actie afkwam. Daarom hebben we om deel te nemen aan actie soms bepaalde gegevens van u nodig zoals naam, adres en woonplaats, geboortedatum, interesses, et cetera.

Deze gegevens bewaren wij twee jaar lang, daarna worden uw gegevens vernietigd of geanonimiseerd. Voor sommige acties of evenementen hebben we extra hulp nodig. In dat geval delen we uw gegevens met externe dienstverleners. Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende dienst uit te voeren. Ze mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Wanneer u een Thuisplanet account heeft wordt uw deelname aan een actie van Thuisplanet gekoppeld aan uw account.

 

4.     Uw Thuisplanet account

Als u een online aankoop wilt doen bij Thuisplanet of gebruik wilt maken van onze services moet u een account aanmaken door uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres op te geven. Uw telefoonnummer is optioneel. Deze gegevens hebben we nodig om uw profiel te registreren. Zodra u een Thuisplanet account aanmaakt, kunt u aangeven of u per e-mail en/of social media commerciële berichten wilt ontvangen. Zo kunnen wij u informeren over leuke nieuwtjes zoals nieuwe producten of unieke aanbiedingen.

We koppelen uw online aankoopgegevens, uw Thuisplanet verlanglijstje en uw klikgedrag online aan uw online Thuisplanet profiel. Zo kunnen we u bijvoorbeeld informeren over nieuwe producten of acties. Als u bent ingelogd met uw Thuisplanet account, kunt u onder anderen uw gegevens, bestellingen, verlanglijstje inzien en uw account en voorkeuren aanpassen. Nadat u uw Thuisplanet profiel niet (meer) actief gebruikt, wordt uw profiel na vijf jaar verwijderd.

 

5.     Aanmelden voor de Thuisplanet-nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe collecties, bijzondere producten, aanbiedingen en inspiratie, kunt u zich inschrijven voor de Thuisplanet nieuwsbrief. We registreren dan uw naam en emailadres om uw verzoek uit te voeren. Om de Thuisplanet nieuwsbrief zo relevant mogelijk voor u te maken, stellen we u eventueel nog een paar vragen om u beter te leren kennen en koppelen we ook uw online aankoopgegevens en uw online zoekgedrag op thuisplanet.nl aan uw Thuisplanet nieuwsbrief profiel, zodat we u geen informatie sturen over de tafel die u net gekocht heeft of een stijl die niet bij u past. Dit profiel bewaren we totdat u zich afmeldt voor de Thuisplanet nieuwsbrief. Bij iedere Thuisplanet nieuwsbrief die u ontvangt zit een mogelijkheid om u weer af te melden.

 

6.     Contact met onze klantenservice

Iedere dag staat Thuisplanet klaar om u te helpen, uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen of u te ondersteunen bij het kopen van een product.

Als u een vraag of klacht heeft, hebben we een aantal gegevens van u nodig. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die nodig is om uw vraag of klacht in behandeling te nemen. We gebruiken deze informatie ook om u op de hoogte te houden van uw vraag of klacht. Nadat uw vraag of klacht is afgehandeld bewaren we de informatie nog vijf jaar. Zo kunnen we u beter van dienst zijn als u ons later toch nog nodig blijkt te hebben.

De informatie die bij onze klantenservice binnenkomt, wordt bovendien geanalyseerd, om inzicht te krijgen in de aard van de vragen en klachten en het proces eromheen.

 

7.     Social Media

Thuisplanet maakt gebruik van social media om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends en producten, leuke informatie te delen en doordachte oplossingen te laten zien. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter, Snapchat en Pinterest. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Thuisplanet verbonden. U gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

 

8.     Advertenties van Thuisplanet op social media

Thuisplanet maakt gebruikt van de advertentiemogelijkheden op social media platforms. We tonen u advertenties op basis van de gegevens die het social media platform met uw toestemming verzamelt, bijvoorbeeld dat u ons volgt, geïnteresseerd bent in bepaalde producten of dat u in een bepaalde regio woont. Welke gegevens social media platforms van u verzamelen, heeft Thuisplanet geen invloed op. Dit staat in de voorwaarden van het social media platform vermeld en is vaak ook te beheren in de instellingen van uw social media profiel.

 

Artikel 8: Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

 

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via [email protected].

Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld door een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

 

Artikel 9: Verwerking van persoonsgegevens


In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

 

1.     De opbouw van profielen

Als u een Thuisplanet account heeft of u zich heeft aangemeld voor de Thuisplanet niewsbrief, dan koppelen we gegevens die we van u ontvangen aan uw Thuisplanet account of nieuwsbrief profiel. Op deze manier leren we u beter kennen en kunnen we onze communicatie voor u afstemmen op uw interesses.

 

Hier kunt u lezen wat we precies koppelen:

 

Koppelen zoek- of surfgedrag

Om u leuke aanbiedingen te kunnen doen die bij u passen, koppelen we uw zoek en surf gedrag op thuisplanet.nl aan uw Thuisplanet account of uw thuisplanet nieuwsbrief profiel.

 

Koppelen aankoopgegevens

Om u beter van dienst te kunnen zijn en om u leuke aanbiedingen te doen, koppelen we uw aankoopgegevens aan uw Thuisplanet account of uw Thuisplanet nieuwsbrief profiel.

 

Koppelen gegevens evenement of actie

Als u meedoet met een Thuisplanet evenement of actie, dan koppelen we de gegevens die u hiervoor moet opgeven aan uw Thuisplanet account of uw Thuisplanet nieuwsbrief profiel. Daarnaast ontvangen wij niet-herleidbare demografische informatie van een derde partij die wij gebruiken om uw Thuisplanet account en Thuiplanet nieuwsbrief profiel aan te vullen. Zo kunnen we meer inzicht krijgen in uw mogelijke interesses en onze communicatie tot u daarop aanpassen.

 

2.     Op welke rechtsgronden verwerken wij uw gegevens?

Wij verwerken uw gegevens, omdat wij dit ofwel nodig hebben voor het aangaan of uitvoeren van de overeenkomst met u, ofwel omdat we daartoe wettelijk verplicht zijn, ofwel met uw toestemming, ofwel omdat wij (of een derde) daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Onze gerechtvaardigde belangen staan in deze privacyverklaring omschreven.

 

3.     Met welke externe partijen delen we uw gegevens?

In een aantal gevallen verstrekken we (waar nodig) u gegevens aan externe partijen. We zullen uw gegevens echter nooit aan andere partijen doorverkopen. Zoals gezegd werken we in sommige gevallen samen met externe dienstverleners. Zij mogen uw gegevens uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de desbetreffende diensten. Uw gegevens mogen ze niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Gegevens die via cookies worden verzameld kunnen worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen. Lees in artikel 12 meer over in ons cookiebeleid. Ook kan het zijn dat we door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk worden verplicht om uw gegevens af te staan. We delen dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens. De volgende categorieën externe partijen ontvangen, indien nodig, uw gegevens:

  • Postverwerkers;
  • E-mailverwerkers;
  • Drukkers;
  • Transporteurs;
  • Betalingsproviders;
  • Bedrijven die het gebruik van de website voor Thuisplanet analyseren;
  • Bedrijven die de website voor Thuisplanet personaliseren;
  • Bedrijven die klantenservice via social media mogelijk maken;
  • Bedrijven die klantanalyses mogelijk maken (Data warehouse).

 

4. Waar worden uw gegevens opgeslagen?

Voor het verkrijgen en bewaren van bepaalde gegevens werken we met verschillende applicaties. Om uw privacy te waarborgen, zijn deze applicaties aan strenge regels gebonden. De meeste gegevens worden opgeslagen binnen de Europese Unie. Voor de gegevens die buiten de EU worden verzonden, werken we uitsluitend met partijen die volgens de Europese regels voldoende bescherming bieden. Voor een aantal landen is dit vastgesteld, bijvoorbeeld voor Amerikaanse partijen die onder het ‘Privacy Shield’ vallen. Voor het doorgeven naar andere landen en partijen werken we met speciale contracten.

 

Artikel 10: Commerciële aanbiedingen


U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: [email protected].

Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

 

Artikel 11: Bewaartermijn gegevens

 

1. bewaartermijn

De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald. Is de bewaartermijn van persoonsgegevens voorbij of zijn de gegevens niet meer noodzakelijk? Dan zal Thuisplanet de gegevens vernietigen. In artikel 7 leest u over onze diensten en de bewaartermijnen met betrekking tot deze diensten. In artikel 8 leest u over de rechten met betrekking tot uw gegevens en de door bewaartermijnen hiervoor. In artikel 12 leest u over ons cookiebeleid en de bewaartermijnen hiervoor.

Zijn persoonsgegevens bestemd voor historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden? Dan mag Thuisplanet de persoonsgegevens in een archief bewaren.

Voor persoonsgegevens in een archief geldt geen bewaartermijn. Op deze regel bestaat een uitzondering: als de Archiefwet of een andere wet van toepassing is, geldt wel een bewaartermijn. De organisatie moet de gegevens vernietigen als ze niet meer nodig zijn voor het doel van het archief.

2. Uw gegevens wijzigen of wissen

Als u graag wilt weten welke gegevens we van u hebben, dan kunt u dat aan ons vragen. Mochten bepaalde gegevens niet kloppen, dan kunnen we deze voor u wijzigen. Gegevens van uw Thuisplanet account kunt u bovendien altijd zelf aanpassen. Ook kunt u ons vragen u gegevens te wissen en om deze niet meer te gebruiken. Als u eerder toestemming hebt gegeven, kan u deze weer intrekken. Wel mogen we (als dat nodig mocht zijn) de gegevens bewaren waarvoor u al toestemming had gegeven. In een aantal gevallen kan u ook aangeven u gegevens te ‘beperken’. We zorgen dan dat u gegevens niet worden gebruikt zonder uw toestemming.

 

Sommige gegevens kan u van ons meekrijgen in een gebruikelijk format. Dat geldt voor elektronische gegevens die u zelf aan ons hebt doorgegeven, gegevens die u bij ons hebt aangemaakt en gegevens die we gebruikt hebben voor een overeenkomst die we met u zijn aangegaan of waarvoor u toestemming hebt gegeven.

 

In sommige gevallen mogen we u verzoek weigeren, bijvoorbeeld als u ons vraagt u gegevens te wissen, maar we die nodig hebben voor belastingtechnische redenen of als bewijs bij klachten. Als dit het geval is, hoor u dat zo snel mogelijk van ons.

 

Artikel 12: Cookies


Thuisplanet maakt op Thuisplanet.nl gebruik van cookies en andere technieken. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals een computer, tablet, smartphone of smartwatch. Wanneer we het hierna hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken.

Cookies maken het mogelijk om uw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw uw gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven, opnieuw producten in uw winkelwagen te plaatsen of uw instellingen aan te passen. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken, verkrijgen we inzicht in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in uw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten.

Als u bent ingelogd op Thuisplanet.nl met uw account of u bezoekt Thuisplanet.nl via een link in uw e-mail of als u uw e-mailadres achterlaat in uw winkelwagen, dan koppelen we uw zoekgedrag op Thuisplanet.nl aan uw account. Lees in artikel 9 lid 1 meer over het opbouwen van profielen. Cookies brengen de veiligheid van uw computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

 

Functionele cookies

Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de gewenste informatie snel en correct wordt getoond, elke keer dat u onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

 

Analytische cookies

Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld op welke pagina u op onze website aankomt, hoe vaak onze website wordt bezocht en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.

 

Tracking cookies

Dit zijn cookies die uw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij en adverteerders aan de hand van uw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij uw toestemming.

 

Social media plug-in cookies

Social media plug-in cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen.

Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij uw toestemming. U kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van uw apparaat verwijderen. Hoe u dat kan doen verschilt per soort internetbrowser en apparaat. Als u ervoor kiest om cookies te verwijderen, zal de website mogelijk niet meer optimaal functioneren en kan u van sommige diensten geen gebruik maken.

 

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

  • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.   
  • Geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
  • Tracking cookies: zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties. Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen. Tracking cookies maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen en hen anders te behandelen. Met tracking cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt. Meer specifiek gebruiken wij de volgende cookies:
    • Facebook (tracking cookie);
    • Google Adwords (tracking cookie).   

Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. 

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq  

 

Artikel 13: Beeldmateriaal en aangeboden producten


Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Artikel 14: Toepasselijk recht


Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van Gelderland is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

 

Artikel 15: Contact


Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: [email protected] t.a.v. de heer Jeroen Renders.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

2 Jaar garantie

Snelle Levering

3 dagen voor standaardpakketten. 8 dagen voor groot meubilair

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.