30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
2 Jaar garantie

Dit veel vergeten detail kan je interieur maken of breken

  • Geplaatst op
  • Door Camille Verstegen
  • 0
Dit veel vergeten detail kan je interieur maken of breken

Dit veel vergeten detail kan je interieur maken of breken

 

Dit veel vergeten detail kan je interieur maken of breken:

Één van de meest ondergeschoven details in interieurwereld is verlichting, mensen vergeten de impact van dit tentoonstellende detail. Zoals bij een industrieel interieur, heb je net die donkerdere kleuren die mooi samen uitkomen? Dan valt dat s’avonds tegen wanneer de verlichting niet goed is ingericht in je woonruimte. Gelukkig kun je meerdere verschillende soorten lichten gebruiken voor je interieur met ieders een eigen effect.

Gebruik een dimmer:
Een dimmer gaat je helpen om ieder moment van de dag de meest gepaste verlichting te kiezen.
Hiermee kun je de sterkte van licht zelf bepalen en kun je inspelen op de verduistering.

Nu je het licht kunt dimmen, welk licht kun je dan het beste kiezen?
Een basislicht komt het best tot haar recht tegen het plafond of de muur. Dit basislicht is mooi om grote algemene ruimtes in haar totaliteit te verlichten voor dagelijkse bezigheden, maar vooral ook om de juiste sfeer te realiseren tijdens bijvoorbeeld feestjes.

Led verlichting gebruiken voor je interieur:
Al is dit niet het meest populaire licht om je interieur sfeervoller te maken, wordt dit tegenwoordig toch veel meer gebruikt dan afgelopen jaren. Wij verwachten dat dit zich nog meer gaat ontwikkelen in de toekomst. Waarom dan? Veel mensen denken dat Led licht geen warm licht kan geven, echter is dit tegenwoordig niet meer zo. Er komen steeds meer led lampen op de markt die ook met een dimmer te regelen zijn, hierdoor hoeft led verlichting niet meer zo fel te zijn als men gewend is en kan het ook voor zachte uitdrukkingen in het interieur gebruikt worden.

Sfeerverlichting:
Hierboven hebben wij geschreven over de dimmer, een handige tool om je je woonkamer sfeervoller te maken op een manier die past bij de situatie. Echter is een dimmer niet noodzakelijk. Met mooie zachte sfeerverlichting kan het ook gewoon. Hierbij raden wij een sta-lamp aan, hiermee kun je ook mooi inspelen op je interieur, stel je hebt een industrieel interieur dan kun je gelijk een lamp aanschaffen met een industrieel ontwerp, twee vliegen in één klap dus!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Within 30 days

2 Jaar garantie

Snelle levering

3 dagen voor standaardpakketten. 8 dagen voor grotere leveringen