30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
2 Jaar garantie

Jouw Waterkoker kost binnen één jaar meer dan een ingebouwde cooker!

  • Geplaatst op
  • Door Thuisplanet
  • 0
Jouw Waterkoker kost binnen één jaar meer dan een ingebouwde cooker!

Jouw Waterkoker kost binnen één jaar meer dan een ingebouwde cooker! Lees snel waarom!

Wist je dit al? Wanneer je bij de aanschaf van je nieuwe keuken kosten wilt besparen op een cooker, maak je naar verloop van tijd alleen maar kosten! Wanneer je houdt van een dagelijks kopje thee moet je misschien toch gaan nadenken om de waterkoker buitenshuis te laten en een cooker aan te schaffen. Een cooker geeft de mogelijkheid om vanuit jouw kraan in de keuken water te koken, met dit systeem heb je binnen enkele seconden kokend water. Zo kun je pas echt goed besparen!

De waterkoker is namelijk de grootste energievreter van het huis! Wij spraken verschillende keukenspecialisten die ons dit fijne weetje vertelde tijdens het interview. Een waterkoker heeft een verbruik van 2200W, wanneer die 2-3 minuten per dag staat te loeien zal deze energievreter binnen 2 jaar voor meer kosten zorgen dan een ingebouwde cooker die begint vanaf de 400 euro. Het kan ook binnen 1,5 jaar met de combiplus cooker. Het verschil tussen een cooker en een combiplus cooker is dat bij de combiplus cooker een leiding is gelegd van de ketel naar de cooker. Hierdoor is het water zo goed als direct kokend!

Dit bespaart nog meer water & energie. Door deze efficiëntie en extra besparing betaald deze techniek zich al terug binnen een jaar ten opzichte van de waterkoker. Het is niet voor niks dat dit de ‘’need’’ is voor mensen die een keuken aanschaffen, de verwachting is ook dat deze hype zich nog verder door gaat ontwikkelen in 2020,

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Within 30 days

2 Jaar garantie

Snelle levering

3 dagen voor standaardpakketten. 8 dagen voor grotere leveringen