30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
2 Jaar garantie

Met deze deurbel geniet je van optimaal wooncomfort

  • Geplaatst op
  • Door Camille Verstegen
  • 0
Met deze deurbel geniet je van optimaal wooncomfort

Hoe slim kan een deurbel zijn? Iniedergeval slim genoeg om jouw pakketje te ontvangen als je niet thuis bent en de lift alvast voor je te roepen wanneer je eraan komt met je boodschappen. Lees het nu in onze blog!

 

Nooit meer je pakketje missen als je niet thuis bent

Niet het meest noodzakelijke, maar wel één van de meest frustrerende dingen; je pakketje missen. Met een slimme deurbel hoeft dit nooit meer voor te komen en ligt het pakketje op je te wachten als je thuiskomt. Hoe dan? Er zijn slimme deurbellen die over een aparte koeriersbel beschikken en er voor zorgen dat de koerier altijd jouw pakketje bij jou binnen aflevert.

 

Deze slimme bel heeft de optie om de koerier een instructie te geven met betrekking tot jouw gegevens en zelfs de deur te openen voor de koerier. Deze koerier wordt dan vastgelegd door de camera van de slimme bel en bewaart voor minimaal 14 dagen voor raadpleging. Met deze tool hoef je nooit meer je pakketje te missen!

 

Lekker vanaf de bank kijken wie er voor de deur staat

De slimme deurbel kan verbonden worden met je telefoon en dus ook met de camera van deze bel. Zo kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent :)
Hiernaast kun je sommige slimme deurbellen ook verbinden met google home, alles handig in één pakket!

 

Ideaal voor wanneer je woont in een woningcomplex

Het lijkt bijna ondenkbaar maar zo’n slimme deurbel is toch fijn om de dagelijkse irritatiepuntjes buiten de deur te houden.  Zo kan een slimme deurbel er ook voor zorgen dat de lift alvast beneden staat wanneer jij je wooncomplex binnenkomt na het boodschappen doen. Hierdoor wacht de lift op jou in plaats van jij op de lift, een ideale tool! Al kunnen wij niet alle tools die zo'n slimme bel meebrengt uitlichten in een blog. Smarthomeweb heeft wel deze op een rij gezet voor je. Om dit te bekijken kun je het beste naar: https://www.smarthomeweb.nl/slimme-deurbel/top-10/

 

Een groot voordeel voor slechthorende

Buiten al deze fijne praktische kneepjes is het voor slechthorende ideaal.
Met het verbinden van de slimme bel aan de smartphone kan ook ingesteld worden of de bewoner een bel of tril signaal wilt wanneer er aangebeld wordt. Hierdoor kunnen slechthorende weten of er iemand voor de deur staat door het tril signaal en missen zij nooit meer het bel signaal.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Within 30 days

2 Jaar garantie

Snelle levering

3 dagen voor standaardpakketten. 8 dagen voor grotere leveringen